У Світловодську роботодавці дізнавались про штрафні санкції за використання «нелегальних» працівників

У Світловодську роботодавці дізнавались про штрафні санкції за використання «нелегальних» працівників

 У Світловодський міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавцями за участі головного державного інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Інни Кривенко.

Захід був присвячений питанням легалізації найманої праці, порядку здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про працю та порядку здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю.       Всього в семінарі взяли участь 41 роботодавець.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Зінаїда Лузан розповіла учасникам семінару про послуги, які надаються службою зайнятості, співпрацю з роботодавцями згідно з діючим законодавством про зайнятість населення та процес реорганізації служби зайнятості у т. ч. створення Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Також З. Лузан повідомила учасникам семінару про можливість створення «Електронного кабінету роботодавця» на офіційному сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Головний державний інспектор Інна Кривенко розповіла присутнім роботодавцям про наслідки недотримання законодавства про працю та штрафні санкції за використання нелегально найманих працівників.

Семінар відбувся у формі конструктивного діалогу, поспілкувавшись з головним інспектором, роботодавці одержали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

 

Н. Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *