У Кропивницькому особливі школярі відкривали для себе світ професій

Днями, в рамках акції «Профорієнтаційне літо», фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості був проведений інтерактивний захід для дітей з вадами слуху КЗ «НВО №3 «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Під час заходу учні спеціалізованої школи, за допомогою сурдоперекладача, отримали змогу більше дізнатись про різноманітний світ професій та ознайомитись із суттю професійного самовизначення, класифікацією професій  та аспектами, які впливають на вибір професії.

Крім цього, діти дізналися про послуги, які надає своїм клієнтам служба зайнятості у сучасних умовах, з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці.

Також фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості розповіли школярам про те, що для правильного та усвідомленого вибору професії у службі зайнятості пропонують пройти тестування для визначення виду професійної діяльності.

На завершення заходу усі охочі отримали практичні поради щодо вибору професії у відповідності до власних вподобань, можливостей, нахилів та здібностей.

 

Т. Задорожний, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонним центром зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *