У системі “Прозоро” розміщено 62 оголошення про закупівлю робіт з ремонту автодоріг місцевого значення

 
З 27 квітня цього року розпочато процедуру оголошення перших тендерів на поточний середній ремонт доріг місцевого значення. Про це повідомив директор профільного департаменту ОДА Олександр Корнюша на щотижневій апаратній нараді в облдержадміністрації.
Згідно із Законом «Про публічні закупівлі» в системі електронних закупівель “Прозоро” станом на 18 червня розміщено 61 оголошення про закупівлю робіт з поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та 1 оголошення – з поточного дрібного та 1 ще одне – з експлуатаційного утримання. Усього 63 оголошення, робота продовжується.
В стадії розгляду тендерних пропозицій переможців знаходиться 8 об’єктів. По 10 об’єктам укладені договори підряду та розпочаті будівельні роботи.
Посадовець зауважив, що економія державних коштів по тендерних процедурах 10 об’єктів склала – 984 565 грн., та висловив переконання, що економія державних фінансів буде продовжуватися і в процесі проведення робіт, адже в тендерах закладені нормативні показники.
По Олександрівському та Новомиргородському районах укладено договори з “Кіровоградським облавтодором”, по Олександрійському району укладено договори з ТОВ “Еліт-груп” (м.Київ), по Маловисківському району – з ТОВ “БК Інвест Трейдинг” (м.Київ).
Розпочато перші роботи в Олександрійському районі на дорогах Олександрія-Войнівка, Ясинуватка-Березівка та Ясинуватка-Пантаївка. Від учора тривають підготовчі роботи на дорогах Новомиргородського та Олександрівського районів. До кінця червня та у першій декаді липня планується завершити тендерні процедури ще по 27 об’єктах доріг місцевого значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *