Ремонт доріг на Кіровоградщині у розпалі - влаштування верхнього шару на двох ділянках по трасі М-04 завершили

Ремонт доріг у розпалі – десь тільки починається, а по М-04 майже на фінішній прямій. Сьогодні одразу два підрядники завершили влаштування верхнього шару ЩМА на двох відрізках дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине: км 51-56 та км 61-66.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області на вказаних відрізках працювали відповідно ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП» та ТОВ «Ростдорстрой».

Нагадаємо, відповідно до проекту, на ділянці км 51-56, загальна вартість якого складає 57,50 мільйони гривень, підрядник виконав вже три етапи робіт: провели регенерацію ЩПС, обробленою цементом, товщиною 15 см, вирівнюючий шар та верхній шар з щебенево-мастикового асфальтобетону.

На ділянці км 61-66, за проектом, ремонт конструктивного шару провели шляхом холодного ресайклінгу, вирівнюючий шар – крупнозернистим асфальтобетоном та влаштували верхній шар ЩМА. Вартість об’єкту склала  58,38 мільйонів гривень.

В обох випадках роботи фінансувалися з державного бюджету за сприяння Уряду та Укравтодору.

За договірними зобов’язаннями підрядники дають гарантію на свою роботу на 10 років. Весь ремонтний процес перебуває під пильним контролем співробітників відділу якості та лабораторії Служби, тож дороги на Кіровоградщині будуть якісними та безпечними.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *