У Кропивницькому висадять близько 200 і знесуть близько 700 дерев

Про це під час прес-конференції у міській раді головний спеціаліст відділу будівництва та благоустрою ГУ ЖКГ Іван Мунтян повідомив, що міською владою запланована низка заходів із висадження зелених насаджень на території обласного центру. Так, по вулицях Вокзальній, Великій Перспективній, Соборній, Романа Шухевича, Євгена Маланюка та Полтавській заплановано висадку 120 саджанців липи. А по вулиці Волкова, від вулиці Комарова до вулиці Академіка Тамма, буде висаджено 100 сосен.

- 21 квітня в рамках проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою території Кропивницького на набережній річки Інгул, від вулиці Михайлівської до Великої Перспективної, комунальним підприємством “Єлізавета” разом із небайдужими громадянами міста буде висаджено 86 дерев: 20 беріз, 6 ясенів та 60 катальп, - повідомив Іван Мунтян. - Крім того біля пам’ятника “Героям Чорнобиля” також буде висаджено 60 туй.

Посадовець зауважив, що всі саджанці були вирощені у розпліднику комунального підприємства “Благоустрій” та придбані за кошти міського бюджету. А от щодо знесення, то за словами фахівця, їх заплановано близько 700. І як показав останній буревій, що пронісся Кропивницьким і повалив багато сухих аварійних дерев, у місті їх справді багато, і їх необхідно зносити заради безпеки громадян.

Джерело

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *