У Кропивницькому УКРОП організував дозвілля для особливих діток та їх сімей

18 квітня у Кропивницькому в кінотеатрі «Портал» очільник Кіровоградської обласної організації політичної партії УКРОП Михайло Бєжан зустрівся з активістами громадської організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері». Так, укропівець поспілкувався з присутніми  та  разом обговорили ідеї щодо майбутніх спільних заходів.

«Не припиняю захоплюватися силою духу цих жінок, щирістю і позитивом особливих діток. Впевнений, що з таким настроєм та нашою підтримкою у цих сімей і надалі все буде йти тільки на краще», - зазначив укропівець Михайло Бєжан.

Так, особливі дітки  разом з батьками переглянули новий мультфільм «Леонардо», після ж кіносеансу всіх частували солодощами.

Нагадаємо, що обласна організація УКРОПу  вже тривалий час активно співпрацює з ГО «Серце матері». Нещодавно укропівці долучилися до акції «Великодній кошик для особливої дитини», ще раніше допомогли в організації табору для особливих діток, крім цього для діток з організації та їх сімей регулярно проводять благодійні покази мультфільмів в місцевому кінотеатрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *