Патрульні виявили у неповнолітнього речовину, схожу на наркотичну

За  останній місяць патрульними виявлено 41 факт незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, з них 9 – за останні вихідні.

Останній випадок трапився вчора, 2 травня, близько 16 години на 101-му мікрорайоні міста. Патрульні виявили двох чоловіків, які курили тютюнові вироби у громадському місті. На вимогу уповноважених осіб припинити правопорушення, один з них різко поклав щось до рота і розвернувся у протилежному напрямку. Така поведінка привернула особливу увагу поліцейських.

Патрульні зупинили порушників і провели їм поверхневу перевірку відповідно до статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію». Ними виявились кропивничани 36-ти і 17-ти років. У неповнолітнього було виявлено капсулу з подрібненою речовиною білого кольору.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. У присутності батьків на неповнолітнього порушника було складено протокол за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *