Кіровоградська область: рятувальниками ліквідовано 2 пожежі у житловому секторі та одну пожежу легковика

Минулої доби  пожежно-рятувальними підрозділами Кіровоградщини здійснено два виїзди на гасіння пожеж у приватному житловому секторі та ліквідовано пожежу легкового автомобіля.

Так, 23 березня о 18:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у одній із  квартир п’ятиповерхового житлового будинку на  пр. Соборному у          м. Олександрія. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події горіли домашні речі на площі  2 м2 у одній з кімнат квартири, що розташована на другому поверсі будинку. О 20:00 виникла пожежа легкового автомобіля ВАЗ 2109 на автодорозі Гайворон-Долинівка у Гайворонському районі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горів салон транспортного засобу та шини.

О 00:22 24 березня виникла пожежа у приватному житловому будинку на вул. Першотравневій с. Цибулеве Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 1,5 м міжкімнатної стіни та піч для опалення будинку. Травмованих чи загиблих в усіх трьох випадках не виявлено. Силами вогнеборців пожежі ліквідовано. До гасіння пожеж залучались рятувальники 11-ї, 21-ї та 18-ї Державних пожежно-рятувальних частин  м. Олександрія, Знам’янка та Гайворон.

Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *