Всього досліджено:
- на калорійність – 91 пробу, з них з порушенням – 0;
- на бактеріологічне забруднення готових страв – 66, без відхилень;
- змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 649, позитивних – 22 (3,4%).
- досліджено питної води на бактеріологічні показники 472 проби, з них не відповідали вимогам – 38 (8,1%);
- на санітарно-хімічні показники – 325, з них не відповідали вимогам – 128 (39,4%). В переважній більшості, вода, що не відповідала нормативам за санітарно-хімічними показниками була з перевищеним вмістом: загальної жорсткості, сухого залишку, нітратів, заліза загального.
- води відкритих водойм досліджено – 5 проб на бактеріологічні показники, з них не відповідають вимогам – 2 проби (40%) та 3 на санітарно-хімічні показники, відхилень не виявлено.
Всього спеціалістами лабораторних центрів надано 129 рекомендацій (починаючи з початку підготовки) при виявлені невідповідності лабораторних та інструментальних досліджень.
www.labcentr.kr.ua