У рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» дорожники Кіровоградщини посилюють заходи

У рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» дорожники Кіровоградщини посилюють заходи
 
З 11 по 17 листопада в Україні проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. У рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 р.р., проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН № 64/255 від 10.05.2010, згідно Резолюцій ООН № 66/260 від 23.05.2012 і № 68/269 від 29.04.2014 з підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі, за ініціативою Міністерства охорони здоров’я України та підтримки Міністерства інфраструктури України з 11 по 17 листопада 2019 року в Україні проходить 2-й етап 5-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху ООН.
Мета Тижня – об’єднання зусиль державних органів, бізнесу, громадських організацій, наукової спільноти, ЗМІ та суспільства, на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та популяризації дотримання правил дорожнього руху.
В межах проведення тижня безпеки Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області провела ряд заходів для покращення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на автомобільних дорогах загального користування державного значення.
Зокрема, провели перевірки доріг в межах навчальних закладів, шкіл, дитячих садків на їх відповідність схемам організації дорожнього руху – 6 об’єктів;перевірили наявність попереджувальних дорожніх знаків та інформаційних панно на ділянках в місцях концентрації ДТП та ділянках з підвищеною аварійністю – 1 об’єкт. Перевірили ділянки з підвищеною аварійністю, де встановлені попереджувальні дорожні знаки та інформаційні панно, 2 з них відновлено.
Крім того, до належного санітарного стану приведено 13 зупинок громадського транспорту, 5 автопавільйонів та 5 елементів санітарного облаштування.
Було перевірено обладнання 26 місць проведення робіт на відповідність схемам і всі вони приведені у відповідність до вимог.
Також на 39-ти опорах було встановлено автономне зовнішнє освітлення.
Окрему увагу приділено перевірці забезпечення безпеки на підходах до залізничних переїздів з урахуванням результатів весняного комісійного огляду 2019 року.
Просимо бути відповідальним та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху!
Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *