У Кропивницькому музична школа №2 імені Юлія Мейтуса збирає велику родину своїх випускників на 45-річчя закладу

У Кропивницькому музична школа №2 імені Юлія Мейтуса збирає велику родину своїх випускників на 45-річчя закладу

Музична школа №2 імені Юлія Мейтуса у Кропивницького цьогоріч відзначає свій 45-літній ювілей. Один із найуспішніших музичних закладів міста підійшов до цієї дати з високими результатами у навчанні та значними досягненнями на творчих конкурсах найвищого рівня.

- Найголовнішим секретом успішності нашої школи і її популярності у юних шанувальників музичного мистецтва є, передусім, випробуваний, дружний та потужний педагогічний колектив, прекрасні і працелюбні учні, які вподобали саме наш заклад мистецької освіти, турботливі батьки, які навчають своїх дітей співу та грі на музичних інструментах вже в декількох поколіннях, підвищуючи одночасно і свій культурний та освітній рівень на наших заходах,- відзначила Валентина Ревенко. – І заслужений авторитет школи неодноразово підтверджений яскравими виступами і перемогами в чисельних конкурсних та фестивальних змаганнях у містах України, Болгарії, Чехії, Німеччини, Польщі, Франції, інших країн. Отож, із святом нас усіх!

Адміністрація школи запрошує 03 грудня  року о 16.00  випускників закладу – велику родину «мейтусян» усіх років в концертну залу музичного коледжу на святковий концерт «Чуття єдиної родини”, який розпочне цього року традиційний фестиваль “Зимовий музичний вернісаж”

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *