У Кропивницькому тепловики гідно витримали перше випробування низькими температурами повітря

Комунальне підприємство  «Теплоенергетик» гідно витримало перше серйозне випробування морозами. Ремонтні бригади оперативно ліквідували усі  пориви на теплових мережах, у тому числі на трубопроводі діаметром 800 міліметрів по вулиці Чигиринській.

У вівторок, близько 18.00, аварійна ситуація, що призвела до відключення великої кількості житлових будинків і об’єктів соціальної інфраструктури, була ліквідована і мережі почали заповнювати теплоносієм. Опівночі теплопостачання відновили у повному обсязі.

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, станом на ранок, 27 листопада, пориви на теплопроводах КП «Теплоенергетик» відсутні. Без тепла залишається   ЖБК по вул. Волкова, 11, корп. 3 у зв’язку із поривом на відомчому тепловому вводі Ду-76 мм та шість квартир у будинку по  вулиці Шульгиних, 32, корп. 1, де мешканці не надають доступу для проведення ремонтних робіт слюсарям ЖЕО №1. Ще один порив на внутрішніх мережах зафіксований у багатоповерхівці за адресою вулиця Євгена Тельнова, 7 корп. 2. Тут працює ремонтна бригада ЖЕО №3.

Усі об’єкти соціальної інфраструктури Кропивницького забезпечені теплопостачанням. Середня температура теплоносія  по ТЕЦ - 63 °С,  по інших котельнях -  55 °С

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *