Андрій Балонь: Основана мета робочих поїздок до районів - з’ясування з перших уст нагальних проблем громад

На цьому голова ОДА наголосив під час щотижневої апаратної наради. Андрій Балонь зазначив, що протягом минулого тижня побував у восьми районах, де провів зустрічі з місцевими громадами.
«Ця робота буде продовжена до тих пір, доки не ознайомлюсь з усіма територіями. Основна мета поїздок – живе спілкування з активом, з громадськістю, встановлення постійного діалогу та комунікації, а також з’ясування з перших уст нагальних проблем», - зауважив голова ОДА.
Як зазначив Андрій Балонь, за результатами таких зустрічей складається план заходів по дорученнях і визначається максимальне коло суб’єктів, до повноважень яких відноситься вирішення проблемних питань. «Після цього все систематизуємо і визначимо в найближчих і перспективних планах роботи механізми вирішення системних і тривалих проблем», - пояснив Андрій Балонь.
«З найбільш тривожного, що я чую – елементарно відсутність зв’язку Це для нас є ключовим пріоритетом. Як ми можемо говорити про інтернатизацію, коли у нас наприклад в одному з районів взагалі немає мобільного зв’язку», - підкреслив він. «Друге – український інформаційний простір, адже є райони які не мають можливості отримувати інформацію про те, що відбувається в обласному центрі».
Третій блок питань, що потребує вирішення – належний стан автошляхів місцевого, обласного і державного значення. «На окремій робочій групі будемо складати детальний і закономірний план роботи на наступний рік щодо їх поточного ремонту, капітальному будівництву», - зауважив Андрій Балонь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *