На Кіровоградщині потрібні 50 трактористів

За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних трактористів.

Роботодавці області потребують 50 працівників за професіями «тракторист», «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «Аграрна справа», Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця», ТОВ «Новомиргородський цукор», Кіровоградська філія ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу», КП Бобринецької міської ради «Комунальник» та ін.

Роботодавці Кіровоградщини готові платити трактористам за роботу від «мінімалки» до 10 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.

Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника, вміння керувати різними видами (моделями) техніки, стажем роботи та необхідністю самостійно здійснювати поточний ремонт трактора.

Актуальними є вакансії для трактористів практично у всіх районах Кіровоградської області.

Так, ВП служби електропостачання АТ «Українська залізниця» «Долинська дистанція електропостачання» запрошує 3 трактористів та пропонує їм 6188 гривень на місяць. У свою чергу, Філія «Олександрійська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Кіровоградський облавтодор» (ДЕД) потребує 2 трактористів (4 642 грн). ТОВ «Знам’янське хлібоприймальне підприємство» також пропонує роботу трактористові у розмірі 6 300 грн.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *