«Насильству – НІ!» - заявляють кропивничани

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» управління молоді та спорту міської ради Кропивницького запрошує всіх містян долучитись до обласного фотоконкурсу «Насильству – НІ!».

Метою фотоконкурсу є привернення уваги суспільства до проблеми домашнього насильства, формування ціннісного ставлення до сімейних традицій, виховання почуття поваги і любові до своєї сім’ї, підвищення статусу сім’ї, пропаганда позитивно спрямованої і суспільно корисної творчої діяльності.

Фотоконкурс передбачає участь дітей з фотороботами на тему: «Дитинство без насильства» та дорослих з фотороботами на тему: «Світ без насильства».

У фотоконкурсі беруть участь окремо діти і дорослі.

Кожному учаснику конкурсу надається можливість проявити свої творчі здібності та розкрити власне сприйняття такого поняття як «Запобігання насильству», популяризація родинного благополуччя та родинної успішності.

Вимоги до робіт учасників Фотоконкурсу: фотографії розміром від 30х40 до 40х50 см (на звороті кожної роботи необхідно вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, вік, контактний телефон).

Фотороботи приймаються до 28 листопада 2019 року.

За детальною інформацією звертатись за тел. 0522 24 34 97 або вул. Велика Перспективна, 41, міська рада міста Кропивницького, кім. 314.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *