Рух шляхопроводом по провулку Об’їзному у Кропивницькому відкритий: асфальтування мосту завершено

 Асфальтування  шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому завершено. Про це сьогодні, 19 листопада повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

Шляхопровід не ремонтували півстоліття, тому виконання наприкінці минулого року повного капітального ремонту силових конструкцій мосту є велінням часу і завданням створити безпечні умови руху однією із найпожвавленіших транспортних магістралей Кропивницького. Тоді тут відновили гідроізоляцію, замінили пошкоджену огорожу, замінили і укріпили опорні частини шляхопроводу та виконали антикорозійний захист силових конструкцій під мостом. А вчора тут облаштували новеньке верхнє чистове асфальтове покриття.

- Ми зробили якісний капітальний ремонт надзвичайно важливої для міста транспортної споруди, - відзначив Олександр Вергун. – Так що їздити мостом тепер не страшно. Я переконаний, що шляхопровід надійно послужить ще не одному поколінню кропивничан.

Тепер фахівцям підрядного підприємства залишилося зробити останній штрих – встановити огорожу між дорогою та тротуаром. Змонтувати її планують до кінця листопада.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *