У Кропивницькому «ярмаркували» вакансіями поліцейських

З метою ознайомлення шукачів роботи з актуальними вакансіями Головного управління національної поліції в Кіровоградській області, днями, у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Участь у заході узяли 14 безробітних та шукачів роботи, які мають юридичну освіту у галузі знань «Право», «Правознавство», «Міжнародне право».

Старший інспектор сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління національної поліції в Кіровоградській області Юлія Кармаліта презентувала присутнім вакансії «поліцейський (за спеціалізаціями)», «дільничний інспектор міліції», «поліцейський (інспектор) патрульної служби», охарактеризувала основні напрямки діяльності та надала інформацію про режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.

Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем та ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Більшість присутніх зацікавилися пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.

 

Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *