У Кропивницькому оголосили конкурс на посаду фахівців двох Інклюзивно-ресурсних центрів

Управління освіти Міської ради міста Кропивницького оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців комунальних установ «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Міської ради міста Кропивницького (вулиця Василя Нікітіна, 25), «Інклюзивно-ресурсний центр № 3» Міської ради міста Кропивницького (бульвар Студентський, 21).

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія»), «Фізична реабілітація»; фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Етапи проведення конкурсу:

  • подання претендентами документів, що підтверджують відповідність  установленим кваліфікаційним вимогам;
  • вивчення конкурсною комісією поданих документів та прийняття рішення про допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;
  • складання кваліфікаційного іспиту на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки шляхом письмових відповідей на екзаменаційні питання;
  • співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

Перелік документів, які необхідно подати особисто  (або поштою) для участі в конкурсному відборі: письмову заяву про участь у конкурсі; резюме (у довільній формі); копію паспорта громадянина України; копію трудової книжки; копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Умови оплати праці:

виплата заробітної плати та інші виплати здійснюються відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25.03.2014 року № 88, від 11.01.2018 року № 23 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», від 12 липня  2017 року № 545  «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», від 20 квітня 2007 року № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», Порядку виплати надбавок за вислугу років педагогічним та науково-педагогічним працівникам навчальних закладів і установ освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 року № 78.

Строк подачі документів: з 19 липня 2019 року по 09 серпня 2019 року включно. Документи подаються особисто (або поштою) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 209).

Дата і місце проведення конкурсного відбору: 20-21 серпня 2019 року, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 215).

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати: головний спеціаліст  управління освіти Міської ради міста Кропивницького Прудко Наталія Володимирівна, тел. 050 87 66 309. Е-mail: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *