На Кіровоградщини вільними є понад 100 вакансій із зарплатою більше 10 тисяч

У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 124 одиниці.

Доволі високим залишається попит на працівників водіїв, представників будівельних професій, працівників банківської сфери та майстрів швейної справи.

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 79 вакансій із зарплатою понад 10 тисяч, 15 у Маловисківському, 10 вакансій у Знам’янському, 5 у Світловодському, по 4 у Олександрійському та Петрівському районах, по 2 у Гайворонському, Голованівському та Новоукраїнському і 1 вакансія у Долинському районах Кіровоградської області.

Це вакансії за такими професіями як лікар-терапевт дільничний, головний інженер, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, бухгалтер, інженер з метрології та ін.

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії  – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *