ДП «Оникіївський лісгосп» раді зустрічати гостей

Територія ДП «Оникіївський лісгосп» уже не перший рік є найбільш привабливим природним куточком в Маловисківському районі для екскурсій, гостей, відвідувачів, які бажають насолодитися чарівним світом природної краси. Адже тут завжди гостинні та привітливі господарі, охайна і вишукано окультурена навколишня місцевість, багато цікавого із рослинного та тваринного світу.

І цей рік не виключення. Уже телефонують представники з різних шкіл, підприємств, організацій, цікавляться та записуються в чергу.

Днями нашу територію відвідали представники Вищої народної школи при духовному центру Кіровоградщини (відділ краєзнавства) разом  з керівником Кондрашовою Валентиною Сергіївною. Екскурсія лісгоспом для них виявилася надзвичайно цікавою. Вони висловлювали своє захоплення чистотою та охайністю території, красою екзотичних дерев та кущів дендрарію, різноманіттям сортів та видів саджанців у тепличному господарстві, ознайомилися з фазанами та дикими тваринами, а також турботою, стараннями та вкладеною працею лісівників у розвиток лісового господарства. 

В свою чергу, лісгосп довідково повідомляє, що територія лісгоспу – це виробнича територія підприємства. Екскурсії проводяться за попереднім записом. Часи приймання з 8 до 17 години, перерва з 12 до 13. Вартість послуги 60 гривень за дорослого, 30 гривень за дитину шкільного віку, але мінімальна вартість 300 гривень. Відвідування у вихідні дні тільки за попередньої домовленості та оплаті послуг.

Людмила Поркуян, головний лісничий

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *