Шановні споживачі ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»

     У зв’язку із недопуском КП «Теплоенергетик» представника абонентної служби ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» до абонентного відділу підприємства, який розташований за адресою: вул. С. Гришина, 23/16 у м. Кропивницькому, повідомляємо, що у разі необхідності здійснення перерахунків, видачі довідок про стан розрахунків чи отримання іншої інформації, абонентам підприємства необхідно направити на електронну пошту ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» відповідне звернення із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові власника квартири, номера особового рахунку, адреси та заявленої вимоги.

Зазначені звернення просимо направляти на електронну пошту ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»: [email protected].

Просимо Вас проводити розрахунки за спожиті послуги теплопостачання на розрахунковий рахунок підприємства 2603810432658 (МФО 323475, ЄДРПОУ 33142568) через будь-які банківські установи.

Інформативно доводимо до Вашого відома, що по питанням та зауваженням щодо роботи абонентної служби ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» виключно в електронному режимі необхідно звертатися в Міську раду міста Кропивницького за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, м. Кропивницький.

 


kirovogradteplo.ucoz.com
[email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *