У Знам’янці безробітним пропонували стати залізничниками

25 квітня у приміщенні Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій залізничної галузі.

Під час ярмарку були представлені вакансії «токар», «машиніст електровоза», «помічник машиніста тепловоза», «слюсар з ремонту рухомого складу», «оглядач-ремонтник вагонів» та ін. Усього було презентовано близько 150 вакансій.

У заході узяли представники Локомотивного депо та Експлуатаційного вагонного депо Знам’янка. Роботодавці презентували свої підприємства, розповіли історію створення залізничних підприємств, чисельність працюючих, та на чому спеціалізується кожне із них. Також представники підприємств розповіли про умови праці та детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.

Ярмарок вакансій відвідали 22 особи, зацікавлені у своєму працевлаштуванні. Під час проведення заходу у шукачів роботи виникали запитання щодо вимог та конкретних обов’язків до тієї чи іншої вакансії. Чотирьом безробітним, яких зацікавили надані вакансії, було запропоновано відвідати підприємства і безпосередньо на робочому місці з’ясувати усі питання щодо працевлаштування.

 

Тетяна Білозерських, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *