У ЦНТУ відзначають День науки

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко взяв участь у заходах до Дня науки, що традиційно проходять у Центральноукраїнському національному технічному університеті.
Цьогорічна програма святкування досить насичена: різноманітні наукові та науково-практичні заходи, конференції, олімпіади, семінари, виставки.
З самого ранку в приміщені ВИШу розпочала роботу виставка наукових досягнень. Студенти та викладачі представили свої найкращі напрацювання, деякі з них вже були відзначені і на міжнародному рівні.
Разом з ректором університету Михайлом Чорноволом, перший заступник голови облдержадміністрації відвідав виставку та поцікавився розробками студентів та викладачів, що вже впроваджуються.
Під час спілкування із студентським та викладацьким колективами очільник області високо оцінивши їх досягнення.
- Розвиток України та її роль в світі залежить від наукового потенціалу. Саме науковці забезпечують розвиток важливих сьогодні галузей енергоефективності, раціонального природокористування, будівництва. Відповідні розробки ми можемо бачити й в стінах Центральноукраїнського національного технічного університету, - підкреслив Сергій Коваленко. - Вітаю зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених - студентів та аспірантів. Зичу добра, здоров’я, затишку і наукових досягнень, - побажав він присутнім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *