У 2019 році на ремонти та будівництво місцевих доріг Кіровоградщини передбачено 470 мільйонів гривень

Минулого тижня Комітет з питань бюджету Верховної Ради України на своєму засіданні прийняв рішення щодо спрямування на ремонти та будівництво місцевих доріг Кіровоградщини 470 мільйонів гривень, затвердивши перелік доріг, де проводитимуться такі роботи, у варіанті, наданому обласною державною адміністрацією.
Про це повідомив на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
Презентував на засіданні Комітету Верховної Ради підготовлені облдержадміністрацією пропозиції новопризначений заступник Сергій Осінський.
Таким чином, зазначив Сергій Кузьменко, немає жодних перешкод для того, щоб уже зараз разом із підрядниками, з фахівцями Служби автомобільних доріг організувати належні роботи, плідно використовуючи для їх проведення і весняно-літній, і осінній періоди з тим, щоб ці кошти були якісно освоєні, щоб кожна копійка платників податків була використана для того, аби місцеві дороги на Кіровоградщині ставали кращими, тішили і тих, хто мешкає на цих територіях, і автомобілістів.
Голова облдержадміністрації нагадав, що у новій системі ремонту та будівництва місцевих доріг область працює лише другий рік, та висловив переконання, що напрацьований торік досвід, коли необхідно було вирішувати чимало технічних питань, цього року дасть змогу значно швидше вирішувати ці питання, аби не гаяти час і займатись безпосередньо оновленням чи спорудженням місцевих доріг.
Водночас на дорогах державного значення роботи вже активно ведуться. Сергій Кузьменко подякував за це начальнику Служби автомобільних доріг в області Вадиму Коюденку, зазначивши, що приємно бачити в інтернет-просторі відгуки людей про те, що дороги Кіровоградщини значно кращі, ніж у наших сусідів.
– Я хотів би бачити гарні дороги на території всієї України, – зазначив голова ОДА. – І переконаний, що так і буде. Відповідно до стратегії Уряду України, до 2022 року всі дороги міжнародного та державного значення мають відповідати європейському рівню. Що стосується нашої зони відповідальності, то обласна державна адміністрація у співпраці з Урядом України докладе максимум зусиль для того, щоб дороги на території Кіровоградської області були якісними і на дніпропетровському, і на миколаївському, і на всіх інших напрямках.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *