Мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися правильному догляду за хворими

Мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися правильному догляду за хворими

На сьогоднішній день на охороні здоров’я людини стоять тисячні армії медпрацівників, серед яких важлива роль відводиться медичним сестрам. Сестринська справа – це особлива самостійна наука і самостійна професія, яка не обмежується виконанням призначень лікаря, а орієнтована на пацієнта з метою запобігання захворювання, зміцнення здоров’я населення, здійснення догляду та полегшення страждань хворим.

Тим, хто планує отримати спеціальність молодшої медичної сестри або ж тим, хто планує доглядати за важкохворими людьми – професійне навчання надзвичайно необхідне.

За сприяння служби зайнятості у безробітних є можливість опанувати, в короткі терміни, усі необхідні знання та навички, необхідні для професії «Молодша медична сестра». Слід зазначити, що громадянам, які проходять курси молодшої медичної сестри не обов’язково попередньо мати медичну освіту.

Під час навчання, в першу чергу, безробітних навчать тому, як піклуватися про тяжкохворих, надавати їм першу необхідну медичну допомогу при різних захворюваннях, нещасних випадках та надзвичайних ситуаціях. Крім того, шукачі роботи навчяться усім особливостям правильного догляду, як за хворими дітьми, так і за людьми похилого віку. Курс навчання дозволить освоїти усі особливості правильного догляду за хворими. Завдяки даним курсам кожен новоспечений фахівець має можливість отримати роботу, як в різних медичних установах, так і в індустрії краси.

Звертаємо увагу шукачів роботи, що навчання за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими» можна опанувати у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ): навчання стартує 23 квітня і триватиме 3 місяця.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.

Нагадаємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, тобто безкоштовно.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *