Оновлена дитяча обласна лікарня – це той приклад, коли ми будуємо європейське життя в центрі України, - Сергій Кузьменко

 
Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на засіданні Ради регіонального розвитку Кіровоградщини, яке відбулося за участі Президента України Петра Порошенка, наголосив, що за останні кілька років в області чимало зроблено для покращення якості життя людей.
“Хороший приклад спільної командної роботи – проект “Здоров’я наших дітей”, який був ініційований ще у 2017 році. Мета проекту – профілактика та збереження здоров’я через здоровий спосіб життя. І головне, ми хотіли створити умови лікування для наших дітей, які відповідають рівню Європи”, – підкреслив Сергій Кузьменко. Керівник ОДА зазначив, що в рамках цього проекту за два роки зроблено чимало: відремонтовано дитячі та пологові відділення практично у кожному районі, оновлено їдальні в навчальних закладах та об’єкти спортивної інфраструктури, побудовано нові спортмайданчики.
“А дитяча обласна лікарня є дійсно нашою гордістю, де усе зроблено, щоб маленьким пацієнтам було комфортно. Це справжнє лікувальне містечко. Ми будували її усією областю – за участі районів і міст. Це і величезна підтримка від держави, адже реалізовано проект загальною вартість майже 200 мільйонів гривень. Це саме той приклад, коли ми будуємо європейське життя саме тут – у центрі України”, – наголосив голова облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *