У Кропивницькому безробітним пропонували вакансії менеджерів, швачок та водіїв

 Вчора, 21 лютого, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості  проведено ярмарок вакансій. Слід зазначити, що такий захід є одним із найдієвіших методів надання допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення ярмарки вакансій.

Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами у присутності працівників центру зайнятості дає ефективний результат.

У заході узяли участь підприємства, що мають потребу в працівниках, серед них: Департамент патрульної поліції, Бригада швидкого реагування Національної Гвардії України, Стрілецький батальйон (з КЕОП та ОГП) Національної Гвардії України,  ПРАТ «ШФ «Зорянка»,  ПрАТ «ТД «Гідросила»,  ФКОУ  ПАТ «Державний ощадний банк України», ДУ «Кропивницька виправна колонія (№6)»,  філія  ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 1», ПАТ «Піраміс»,  ТОВ «Сервіс-Канон».

Загалом шукачам роботи пропонували близько 80  вакансій. Серед них: поліцейський (інспектор) патрульної служби, інспектор, стрілець, санінструктор, хімік, водій автотранспортного засобу, швачка, прибиральник територій, слюсар-ремонтник, двірник, контролер-касир, фахівець, начальник відділу, заступник начальника відділу, керуючий відділенням, робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків, юрисконсульт, головний інженер, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, складач поїздів, вантажник, технік-лаборант, апаратник оброблення зерна, механік дільниці, оператор відеозапису, двірник, менеджер (управитель) із збуту, лицювальник-плиточник, покрівельник будівельний, штукатур, муляр, бетоняр та ін.

Під час проведення ярмарку вакансій роботодавці надавали шукачам роботи інформацію про умови та оплату праці на робочих місцях, проводили співбесіди з претендентами з метою підбору майбутніх працівників. У свою чергу, шукачі роботи мали можливість ознайомитись з різноманітною інформацією з метою працевлаштування, а також ознайомились з інформацією про підприємства, на яких може бути використана їх праця.

Ярмарок вакансій відвідало понад 50 безробітних. За результатами проведення заходу 10 шукачів роботи виявили зацікавленість та бажання ознайомитися з робочим місцем і, як наслідок, отримали направлення для подальшого можливого працевлаштування.

 

Т. Захаренко,  заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості        

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *