Новообрані депутати обласного Молодіжного парламенту розпочали сесійну діяльність

 
Сьогодні відбулося відкриття першої сесії Молодіжного парламенту другого скликання. Юних депутатів привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
Молодіжний парламент першої каденції розпочав роботу у 2016 році як громадський проект, спрямований на розвиток молодіжного руху області та реалізацію європейських принципів співпраці влади і молоді. Вибори депутатів Молодіжного парламенту другого скликання відбулися в листопаді 2018 року у восьми вишах області і сьогодні 28 новообраних парламентарів зібралися на перше пленарне засідання.
Вітаючи юних депутатів з початком їхньої діяльності, Сергій Коваленко наголосив, що робота Молодіжного парламенту Кіровоградщини першого скликання позитивно відзначена на всеукраїнському рівні. “Впевнений, що у вас будуть нові думки, нові ідеї, ви розробите нові заходи для того, щоб молодіжний рух в області ставав активнішим, - підкреслив посадовець. – Віднині ви відповідальні не лише за себе, а й за вирішення тих питань, які ставлять ваші виборці”.
Сергій Коваленко нагадав, що Молодіжний парламент працює як дорадчий орган обласної державної адміністрації та вручив новообраним парламентарям посвідчення і депутатські набори.
Пленарне засідання юні депутати розпочали з обрання секретаріату та прийняття регламенту. За результатами таємного голосування головою Молодіжного парламенту другого скликання обрали Циганка Євгена – студента Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *