У Кропивницькому відбувся тренінг з протидії торгівлі людьми “Проти рабства”

Цього тижня інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції області приділили особливу увагу темі сучасного рабства

В рамках проекту “Я маю право” за матеріалами, розробленими IREX in Ukraine, патрульні провели для молодих матусь в Кіровоградському обласному соціальному центрі матері та дитини тренінг з протидії торгівлі людьми “Проти рабства”.

Під час активного діалогу учасники заходу знайшли відповіді на хвилюючі їх питання: чи є рабство в сучасному світі, як не потрапити в тенета трансферів, що треба знати до поїздки за кордон.

Також обговорили нововедення в законодавстві щодо протидії сімейного насилля. Дівчата взяли собі на замітку алгоритм дій у ситуації, якщо став жертвою сімейного насилля.

Активну участь у такому тренінгу взяли студенти Кіровоградського музичного коледжа, куди завітали інспектори наступного дня.

Заходи проводили спільно з представником управління забезпечення прав людини ГУНП в Кіровоградській області Миколою Сульжуком.

Ряд традиційних зустрічей на тему “Відповідальність молоді за порушення закону” інспектори провели із студентами Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування, Вищих професійних училищ №9 та імені Миколи Федоровського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *