На Кіровоградщині відбулись перші засідання клубу для молоді «Секрет успіху»

Фахівцями Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було проведено перший цикл засідань клубу для молоді «Секрет успіху», який складався з п’яти засідань.

Тематика засідань була визначена самими учасниками клубу, а саме: «Ставимо цілі – реалізуємо мрії»,  »Молодий спеціаліст – як себе презентувати», «Конфлікти: попередження і подолання», «Тайм-менеджмент: прості способи управління часом».

Під час занять учасники клубу засвоювали навички покладання цілей, відпрацьовували методи самопрезентації та ефективного пошуку роботи, способи вирішення конфліктів, а також навчалися правильно визначати пріоритети та планувати свій час.

На останнє засідання клубу було запрошено успішного підприємця Миколу Сташенка, колишнього безробітного, який перебував на обліку у Новомиргородському районному центрі зайнятості та, за сприяння центру зайнятості, відкрив власну справу у сфері  роздрібної торгівлі квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах. Підприємець надав молодим людям поради щодо до досягнення цілей та подолання перешкод: «Йдіть вперед, працюйте над собою, самовдосконалюйтесь та самореалізовуйтесь».

У майбутньому, до участі у засіданнях клубу планується запрошувати його колишніх учасників, які стануть успішними і зможуть поділитися своїм секретом успіху, а також соціальних партнерів районної філії обласного центру зайнятості.

 

Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості  Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *