На цьому тижні в частині м.Кропивницького на кілька днів буде припинено водопостачання

На цьому тижні в частині м.Кропивницького на кілька днів буде припинено водопостачання

 

За повідомленням ОКВП «Дніпро-Кіровоград», розміщеним на сайті підприємства, у зв’язку з проведенням робіт з перепідключення новозбудованої ділянки водогону по вул. Лермонтова буде припинено водопостачання центральної частини міста Кропивницького. Цей період триватиме з 09 год. 07 серпня до 15 год. 10 серпня 2018 року. Від водопостачання буде відключена територія міста від вул. Короленка до вул. Сиваської.

У зв’язку з цим Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області звертається до керівників підприємств, установ, організацій та населення з проханням зробити необхідний запас води. В першу чергу це стосується лікувально-профілактичних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів та закладів соціальної сфери, оскільки забезпечити їх роботу в умовах відсутності централізованого водопостачання буде непросто.

З переліком лікувально-профілактичних та дошкільно-навчальних закладів, де буде припинено водопостачання, можна ознайомитися тут, а з графіком підвезення питної води споживачам - на сайті ОКВП «Дніпро-Кіровоград» за посиланням.

Після відновлення централізованого водопостачання в повному обсязі воду слід спустити протягом 10-15 хвилин під максимальним натиском. Для пиття і приготування їжі протягом доби використовувати воду лише кип’ячену або профільтровану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *