ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” наполягає на терміновому погашенні заборгованості споживачів підприємства за надані послуги з централізованого опалення

       У міжопалювальний період підприємство проводить комплекс заходів по підготовці теплового господарства до нового опалювального сезону, модернізації та ремонту устаткування та обладнання для стабільної роботи підприємства у зимовий період. На початок серпні відсоток виконання запланованих завдань складає 70%.

Окрім ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період одним із головних питань початку і стабільного перебігу опалювального сезону є своєчасні розрахунки підприємства за спожитий природний газ з подальшим укладанням договорів на постачання природного газу з газопостачальними, газотранспортуючими та газорозподільними організаціями та отриманням номінацій на газ для забезпечення роботи котелень у штатному режимі протягом опалювального періоду.

Жорсткою умовою підписання договорів на постачання газу зі сторони газопостачальних організацій є проведення розрахунків за спожитий природний газ на рівні 90% . Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів за надані послуги теплопостачання.

Значна частина кредиторської заборгованості споживачів - борги населення , яке складає 74 % від загальної кількості споживачів підприємства. На початок серпня 2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить майже 54,5 млн. грн.

В складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що початок опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії та погашення наявної заборгованості .

Шановні споживачі! Пам’ятайте про відповідальність за несвоєчасні розрахунки за послуги з централізованого опалення!

Звертаємо увагу, що підприємством активізована позовно-претензійна робота щодо порушників платіжної дисципліни. Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюється примусове стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна, накладення стягнення на банківські рахунки та інші джерела доходів боржників.

Зі своєї сторони підприємство вживає усіх заходів для забезпечення стабільного проходження опалювального сезону. Підготовка устаткування та обладнання об’єктів теплового господарства підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року здійснюється і буде завершена згідно затвердженого графіка без порушень термінів виконання робіт .

Адміністрація ДП «Кіровоградтепло»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *