Від початку року в області на залізничних коліях загинуло двоє людей

 

Про це повідомив виконуючий обов’язки головного інженера відокремленого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Андрій Барахтенко під час засідання обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення.
За його словами, на Кіровоградщині, від початку цього року, внаслідок наїзду залізничного транспорту четверо громадян отримали травми різного ступеня тяжкості, у двох випадках із летальними наслідками.
Андрій Барахтенко наголосив, що головною причиною, що призводить до травмування і загибелі людей, є нехтування правилами безпеки на залізничному транспорті. Найбільш поширенні порушення – ходіння по залізничних коліях, перехід перед рухомим складом у безпосередній близькості, прослуховування музики у навушниках при знаходженні на коліях.
Посадовець повідомив, що з метою підвищення рівня безпеки громадян на об’єктах залізничної інфраструктури у поточному році працівниками Знам’янської дирекції залізничних перевезень було здійснено 12 рейдів по перевірці правил утримання переїздів та виконання водіями автотранспорту правил по їх проїзду, проведено 67 перевірок рівня освітлення територій станцій та маршрутів проходу пасажирів, розчищено лісонасадження і покращено видимість на 7 залізничних переїздах, відремонтовано 5 пасажирських платформ, перонів і перехідних настилів, встановлено 47 додаткових інформаційних стендів попереджувального змісту і покажчиків безпечного проходу залізничних колій. Наразі, в області триває місячник профілактично - роз’яснювальної роботи серед населення щодо запобігання невиробничого травматизму на залізничному транспорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *