Автошляхи Кіровоградщини будуть під наглядом сучасних засобів спостереження

 

 Наразі керівництво Нацполіції разом з обласною та районною владою ведуть діалог щодо можливості придбання та встановлення камер відеоспостереження на ділянках автошляхів, що межують з сусідніми областями.
Про це під час щотижневої апаратної наради повідомив голова облдержадміністрації.
“Під час робочих нарад з керівництвом Нацоліції в області ми неодноразово обговорювали низку пріоритетних завдань, одне з яких пов’язане із захистом Кіровоградщини від зловмисників, які інколи заїжджають в область для скоєння протиправних дій, - зазначив Сергій Кузьменко. “Система, яка дає можливість автоматично моніторити в’їзди в область і виводити відео на ситуативний центр у Кропивницькому допоможе правоохоронцям швидко і адекватно реагувати на виклики, які є в Україні”.
За словами голови ОДА, минулого тижня це питання обговорювалось із керівниками районів, що межують з іншими областями. “Є зацікавленість голів райдержадміністрацій і готовність виділяти як бюджетні кошти так і залучити до цієї справи відповідальний бізнес”, - зазначив Сергій Кузьменко. “Домовилися, що поставимо на дорогах міжнародного і державного значення, де є активних рух транспорту, сучасні камери, що розпізнаватимуть номерні знаки і обличчя”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *