ДП «Кіровоградтепло» не збавляє темпів підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року

       Найбільше теплопостачальне підприємство м. Кропивницького не збавляє темпів підготовки теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року. Своєчасному проведенню запланованих ремонтних робіт та чіткому дотриманню графіка їх виконання передувала плідна організаційна робота виробничо-технічних підрозділів підприємства .

У період підготовки ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» до осінньо-зимового періоду 2018/2019 року, значний обсяг робіт проводиться безпосередньо на об’єктах теплового господарства.

Найбільш важливим напрямком роботи підприємства в міжопалювальний період є модернізація проблемних ділянок теплових мереж та таких, що мали пошкодження під час проведення гідравлічних випробувань у квітні поточного року .

На кінець липня ліквідовано 47 (із виявлених - 77) пошкоджень теплових мереж, проведено заміну 0,52 км. аварійних ділянок теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані в 2-х трубному обчисленні на вул. .пр. Промисловому, вул. Пацаєва, Попова, Куропятникова, Маланюка, Добровольського, Миру, Полтавській, Соборній, Вокзальній, Шатіла , с. Гірничому та інших.

Згідно з графіком виконані роботи по відновленню асфальтного покриття на тротуарах і проїжджих частинах після ремонту робіт на теплових мережах, зокрема на вул. Коваленка, Попова, Андріївській, Курганній, Волкова, Пацаєва, Жадова, Полтавська, Тельнова, Бєляєва та відновлено 25 люків теплових камер.

На кінець липня цього року вже підготовлено до роботи 11 котельних потужністю 227 МВТ, що становить 70% від запланованих робіт, виконано ремонт 5 ЦТП (80%).

Для зменшення втрат теплової енергії в зовнішніх теплових мережах та економії енергоносіїв підприємством здійснена режимна наладка, хімічна та механічна очистка 11 котлів на котельних Башкирська, Шкільна, Добровольського, Глінки, оновлення та ремонт 300 кв.м . теплоізоляції трубопроводів та ємкостей, поточний ремонт та наладка 65 км. теплових мереж.

На 70 % виконана державна повірка приладів обліку енергоносіїв, на 60% виконані обсяги повірки контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, ремонт електрообладнання , заміна запірної арматури в котельних та тепломережах.

Паралельно із підготовкою теплового господарства підприємства до роботи в зимовий період, провадиться системна робота із споживачами та балансоутримувачами будівель і споруд. За підсумками весняного огляду систем централізованого опалення та виявлених недоліків у роботі внутрішньобудинкових систем централізованого опалення споруд у минулий опалювальний період, споживачам теплової енергії (бюджетним установам, госпрозрахунковим організаціям, ЖЕО , ЖБК, ОСББ) були надані рекомендації про обов’язкові обсяги робіт з підготовки власного теплового господарства до наступного опалювального періоду.

Представниками енергоінспекції та теплових районів проводиться перевірка готовності до роботи в опалювальний період теплових господарств споживачів, здійснюється нагляд за проведенням робіт з гідравлічних випробувань та промивань трубопроводів.

В цілому по підприємству заходи по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року виконані на 70% адже на підприємстві завжди з великою відповідальністю готуються до нового опалювального періоду і намагаються не лише вкластись у визначені терміни, а й, у першу чергу, провести всі заплановані заходи на належному рівні.

 


kirovogradteplo.ucoz.com
[email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *