В ремонті дороги Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв задіяні близько ста одиниць техніки

Ремонт, якого так довго чекали водії, буквально кипить – на дорозі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв в роботі задіяні близько ста одиниць техніки!

Нагадаємо, у червні одразу два підрядники взялися за проведення поточного середнього ремонту на відрізку дороги в межах Кіровоградського та Компаніївського районів.

Станом на сьогодні вже підсилили 9,5 км конструктивних шарів, влаштовано 11,5 км  вирівнюючого шару і навіть 0,5 км влаштували ЩМА.

  • Зараз ми працюємо на повну потужність на даному об’єкті. Кошти, що виділені з бюджету на ремонт, освоюємо якісно, швидко і в повному обсязі. Водії на власні очі бачать, що підрядники працюють якісно, а дані лабораторних досліджень та вимірювань це підтверджують, - коментує хід ремонту інженер по контролю якості Служби автодоріг у Кіровоградській області Володимир Міщенко. – Ми маємо фактичного фінансування всього на 16 км ремонту, але, якщо буде додаткове надходження коштів, готові їх освоїти – маємо і проект, і підрядники готові та і час ще до завершення будівельного сезону також залишається.

Зараз між селами Степове,  Федорівка  та Мар’ївка дорожники влаштовують вирівнюючий шар. На іншій ділянці, між Мар’ївкою та Компанієвкою вкладають верхній шар зі ЩМА.

Зазначимо, що кожен етап робіт проходить під пильним контролем. Лабораторія підрядної організації та лабораторія Служби постійно проводять вимірювання нахилів, кутів, рівності, щільності та міцності асфальтобетонної суміші, якості інших компонентів, що застосовуються в ремонті доріг. Згідно укладених договорів на виконання робіт, гарантія ремонту – до 5 років, а на капітальних ремонтах – до 10 років. Звісно, якщо дотримуватися правил експлуатації дорожнього полотна, особливо у плані норм навантажень.

Нагадаємо, фінансування проходить за рахунок коштів державного бюджету.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *