Лісівники облаштували дитячий майданчик в селі Плоске Знам’янського району

У селі Плоске  Дмитрівської об’єднаної територіальної громади працівники Чорноліського лісгоспу спільно з начальником обласного управління лісового та мисливського господарства, депутатом обласної ради Наталією Ревенко та місцевими жителями облаштували дитячий розважальний майданчик. Місцем розташування майданчику обрали садибу Дмитрівського лісництва. Розмістили його серед дерев, березок і лип, щоб діти були захищені від спекотного сонця.
Допомогти лісівникам зібралось багато дітлахів зі своїми батьками. Завітала до лісівників і Наталія Стиркуль, голова Дмитрівської ОТГ. Дорослі та малеча дружно порядкували біля огорожі майданчику, і за лічені хвилини місце відпочинку замайоріло всіма барвами веселки. Діти пообіцяли любити свій майданчик. Кожен з них доклав зусиль для його прикрашання, тож цінуватиме власну працю.
Крім дитячого майданчика лісівники спільно з Н. Ревенко подарували малюкам солодощі.

ДП «Чорноліський лісгосп» виступає основним бюджетоутворюючим підприємством Знам’янського району. Ним докладається багато зусиль для розвитку інфраструктури населених пунктів Знам’янщини. Завдяки підтримці лісівників облаштовуються місця для відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, а також проводиться озеленення шкіл та закладів соціальної сфери.

 
Олена Кирпа, інженер лісових культур

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *