В Олександрії безробітних запрошували до лав Нацполіції

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання роботодавцю допомоги в підборі необхідних працівників, а громадянам – підходящої роботи.

Днями, в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбулась презентація ГУ Національної поліції у Кіровоградській області. Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення Олександрійського ВП ГУНП у Кіровоградській області Іван Ярошенко презентував шукачам роботи вакантні посади поліцейських.  Також правоохоронець розповів про умови прийняття на службу до національної поліції України, вимоги до кандидатів на посади, умови соціальної сфери тощо.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Безробітні, які виявили бажання ознайомитись з особливостями служби у Нацполіції більш детально, мали можливість отримати індивідуальні консультації І. Ярошенка, який, у свою чергу, запросив усіх, хто вирішить стати поліцейським, звертатися до міського відділу Нацполіції та до нього особисто.

Олена Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *