У Кропивницькому ліквідували несанкціоноване звалище решток великої рогатої худоби

Щойно після останньої зливи з’явилася можливість дістатися до місця виявлення решток великої рогатої худоби та інших тварин на околиці м. Кропивницького, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провели захоронення цих решток та дезінфекцію території з дотриманням всіх санітарних норм.

Інформація про те, що в мікрорайоні Арнаутове обласного центру, який безпосередньо межує з територією Соколівської об’єднаної територіальної громади Кіровоградського району, в лісосмузі, виявлено велике звалище боєнських відходів (рештки великої рогатої худоби та інших тварин) вагою близько 1 тонни надійшла до Головного управління Держпродспоживслужби області 9 липня.

Спеціалісти служби, які прибули на місце, провели фотофіксацію цього факту та обстеження зазначеної території.

Матеріали обстеження направлено до Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області. Вживаються заходи для встановлення походження даних відходів.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Кіровоградській області ініційовано та проведено нараду з керівниками м’ясопереробних підприємств, забійних цехів та господарств, де утримуються тварини, на якій заслухано звіти щодо утилізації відходів на підприємствах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *