У Гайвороні відкрили сучасне міні-футбольне поле

 
Це вже 9 сучасний майданчик, відкритий нинішнього року на Кіровоградщині, у рамках державноїпрограми розвитку спортивної інфраструктури. Майданчик було збудовано на території Гайворонського навчально-виховного об’єднання № 1. Реалізація проекту була здійснена у рамках ініціативиСергія Кузьменка “Здоров’я наших дітей”.
На урочисте відкриття міні-футбольного поля завітав голова обласної державної адміністрації, керівництво місцевої влади, діти та їх батьки. “Принципово на кожне спортивне міні-поле, яке ми в області відкриваємо, приїжджаю особисто, щоб пересвідчитися у якості виконаних робіт”, - зауважив Сергій Кузьменко під час спілкування із батьками та дітьми, які завітали на урочистості. Голова облдержадміністрації відзначив, що такі майданчики - це лише один із позитивних прикладів спільної реалізації центральною та місцевою владою важливих інфраструктурних проектів: “і опорні школи ми створили, і лікарні ремонтуємо, і дитячі садки та сільські амбулаторії будуємо і будуватимемо, і маємо ще багато планів, щоб створити комфортні і якісні умови у нашій країні”.
Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко додав, що саме Президент України виступив із ініціативою будівництва сучасних міні-футбольних полів зі штучним покриттям.
Після урочистого відкриття керівник області вручив команді-господарю сітку футбольних м’ячів. На новенькому полі також відбувся товариський матч між місцевими футбольними командами. Уболівальників пригощали морозивом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *