Андрій Райкович пообіцяв наказати чиновницю за службову недбалість

Під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович підняв питання недобросовісного ставлення до своїх посадових обов’язків деяких працівників міської ради. Під час особистого прийому громадян до міського голови звернулась жінка зі скаргою на спеціаліста управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, через помилку якої питання заявниці не було вирішено вчасно.

- Я постійно звертаю увагу всіх керівників виконавчих органів на одні й ті ж недоліки: неякісно підготовлені відповіді, а часто відписки, або метр тексту і відмова. Але випадок із жінкою, у документах якої спеціаліст земельного управління грубо помилилася, через що людині необхідно чекати нового сесійного засідання, і навіть не вибачилась, - зауважив Андрій Райкович. - Налаштовуйте своїх виконавців і заступників змінити тон і методи роботи з людьми. Я не збираюсь більше слухати цілком аргументовані скарги містян щодо умисного затягування з оформлення документів щодо елементарних земельних питань.

Міський голова доручив керуючому справами міської ради позбавити премії працівника, яка зробила помилку у документах і неетично спілкувалась із заявницею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *