“Дніпро-Кіровоград” співпрацюватиме з новим постачальником рідкого хлору

 
Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основним питанням сьогоднішнього зібрання стало забезпечення ОКВП “Дніпро-Кіровоград” рідким хлором для проведення знезараження питної води в системах централізованого питного водопостачання області.
Як зазначив в.о. генерального директора обласного комунального виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград” Олександр Головченко, у зв’язку із зупинкою діяльності підприємства “Дніпро-Азот” (єдиний виробник рідкого хлору, що використовують водоканали для знезараження питної води), фахівцями водоводу розпочато роботу з визначення альтернативних джерел постачання рідкого хлору, зокрема і закордонних.
“На сьогодні є єдина комерційна пропозиція від ТОВ “Хлортехвод” м. Кременчук. Якщо розпочати перемовини на укладення договору – постачання з цим підприємством або з іншим учасником укладення договору, постачання хлору на “Дніпро-Кіровоград” можливе не раніше 24 липня”, - пояснив керівник підприємства.
У разі, якщо запасів дезінфекційного засобу підприємства не вистачить до вказаної дати, воно буде вимушене здійснювати подачу технічної (необробленої хлором) води, про що споживачів буде попереджено заздалегідь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *