На Кіровоградщині атовець став вогнеборцем

На Кіровоградщині атовець став вогнеборцем

З метою адаптації демобілізованих військовослужбовців та учасників антитерористичної операції до умов сучасного ринку праці та реінтеграції в систему реальних трудових відносин, центри зайнятості проводять різнопланові заходи.

Богдан С., беручи участь в Антитерористичній операції та захищаючи рідну землю від окупантів, провів більше трьох років на Сході України.

Повернувшись до мирного життя, чоловік одразу ж приступив до пошуку роботу. За професією колишній військовий штукатур та лицювальник-плиточник, закінчив професійно-технічне училище. Проте досвіду роботи за здобутою професією Богдан С. зовсім не мав, отримані під час навчання навички втратив, тому варіант працевлаштування за освітою не розглядав. Атовець мав намір працевлаштуватися до охоронної компанії, але вакансій, на жаль, не було.

Головне – не припиняти пошуку, тож пан Богдан вирішив дещо розширити поле пошуку і трохи згодом йому пощастило. В Олександрійському 2-му Державному пожежно-рятувальному загоні з’явилася вакансія пожежного-рятувальника. Після співбесіди з командиром загону Олександром Загурським, демобілізований військовий вирішив пройти нетривалий курс підготовки, після якого працевлаштувався на вільну вакансію.

Зараз Богдан С. вже працевлаштований і успішно освоює нову для себе професію.

 

О. Самусенко,  провідний фахівець з  питань  зайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *