«Кіровоградський облавтодор» працює на поверхневій обробці доріг загального користування

Дорога Т-1215 Глинськ-Олександрія-Петрове. Кілька тижнів тут, на відрізку у 5 км, від Олександрії до селища Приютівка, на замовлення Служби автомобільних доріг працювали філії ДП «Кіровоградський облавтодор» - вклали вирівнюючий шар та провели поверхневу обробку.

Застосовували машину Schafer, що дозволяє працювати економно і без втрати якості. Вона відповідає найсучаснішому рівню технічних вимог для практичного застосування на будівельних ділянках. Спеціальні матеріали скорочують знос, дозволяють надійно експлуатувати покриття.

Поверхнева обробка із застосуванням бітумної емульсії та білого щебеню, необробленого попередньо органічними в’яжучими, дозволяє отримати покриття з найбільшим коефіцієнтом зчеплення з колесом автомобіля.

Щоб уникнути попадання вологи у верхні шари покриття та в подальшому вберегти конструкцію дорожнього одягу від передчасного руйнування, ми виконали на даний час обробку на площі майже 37 тисяч квадратних метрів, - зазначає начальник філії «Олександрійська ДЕД» Олександр Руденко.

Нагадаємо, поверхнева обробка проводиться в рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування за рахунок коштів державного бюджету.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *