Кіровоградські бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися додому

Троє бійців спеціального підрозділу ДФС «Фантом», що виконували завдання у зоні проведення АТО, повернулася до рідних домівок. Чотири місяці офіцери податкової міліції Кіровоградщини несли службу на території Донецької області.

Бійці спецпідрозділу „Фантом” здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій області. Податкові міліціонери спільно з співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини в зоні АТО та протидіють тероризму.

Сьогодні керівництво обласного фіскального відомства привітало офіцерів. З вітальним словом до колег-міліціонерів звернувся в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.

„Від керівництва та колективу Головного управління ДФС у Кіровоградській області, хочу виразити особливі слова вдячності саме вам, тим хто в такий час добровільно став на захист Батьківщини, хто з честю виконав обов’язок по захисту української землі від терористичних загроз. Вітаю вас хлопці із поверненням додому живими і здоровими,” – зазначив він.

Про місію з якою вирушали на захист України та виконання поставлених завдань, хвилювання і радість за те, що із найбільш небезпечної точки країни усі повернулися додому, говорив і перший заступник начальника ГУ ДФС в області, який відповідає за роботу податкової міліції - Дмитро Афонін.

Бійці отримали заслужені Подяки від керівництва та квіти.

Також керівництво ГУ ДФС в області привітало присутніх з наступаючим Днем Конституції та нагородило Подяками Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у розбудову системи державної служби в області та з нагоди Державної служби і 100-річчя запровадження Державної служби фахівців обласного апарату.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *