У селі Рівне Новоукраїнського району урочисто відкрили сучасний спортмайданчик

 
Спортивний майданчик зі штучним покриттям збудовано на подвір’ї Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5. Це п’яте за рахунком міні-футбольне поле, що відкрите в області нинішнього року за відповідною державною програмою.
На його будівництво загалом використано 1,5 мільйони гривень з державного фонду регіонального розвитку (749,5 тис. грн.) та районного бюджету (749,5 тис. грн.).
На спортивному святі, що зібрало чимало жителів села, побував і голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
“В селі Рівне не просто збудували футбольне поле. Місцева влада і підприємці влаштували тут справжню футбольну арену, де створено комфортні умови й для глядачів”, - відзначив керівник області.
За словами Сергія Кузьменка, виконання програми будівництва футбольних полів на Кіровоградщині триває.
“Ми, як і планували, найближчим часом завершимо проект із будівництва 12 міні-футбольних полів за бюджетною програмою 2017 року. До того ж, отримавши додаткове фінансування за програмою 2018 року, ми плануємо збудувати в області іще близько 10 таких майданчиків”, - повідомив голова облдержадміністрації.
Як зауважив Сергій Кузьменко, спортивні майданчики є мультифункціональними. “Ми передбачили встановлення на них додаткового спортивного обладнання, що дозволить учням займатись тут баскетболом та волейболом”, - підкреслив він.
Голова облдержадміністрації подарував школярам набір м’ячів та відкрив разом з ними футбольний турнір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *