З роботою патрульних ознайомились майбутні випускники ліцею

19 червня на екскурсію до управління патрульної поліції в Кіровоградській області завітали студенти Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг.

Інспектори відділу зв’язків з громадськістю розповіли молоді про різноманітні напрямки роботи усіх відділів управління, їх обов’язки та взаємодію. Потім відповіли на безліч питань про умови набору до лав патрульної поліції та специфіку роботи інспекторів. А наостанок почули розповіді про цікаві, хвилюючі, а іноді навіть екстремальні виклики патрульних.

«Вважаємо, що патрульними працюють лише чесні, мужні, відважні та хоробрі люди. Ми серйозно задумались в майбутньому стати поліцейськими, щоб наше місто залишалось безпечним і квітучим» - поділились своїми планами учасники екскурсії.

Триває робота шкільних офіцерів поліції у пришкільних таборах Кропивницького. Також з гарним настроєм, посмішками та цікавими бесідами вони завітали до вихованців Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю та Маловисківської загальноосвітньої школи-інтернату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *