Заклади професійно-технічної світи області впроваджують дуальне навчання

 
Елементи дуальної форми навчання у 2018-2019 навчальному році впроваджуватимуть у 10 закладах професійно-технічної освіти області. Протягом 2017-2018 навчального року дуальне навчання практикували три заклади.
Управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації затверджений План заходів (дорожня карта) з упровадження елементів дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників.
На виконання відповідного наказу Міністерства освіти і науки України, при ПТУ № 8 (м. Кропивницький) створено навчально-практичний центр з монтажу санітарно-технічних систем та устаткування.
На базі Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського з 1 вересня 2017 року впроваджуються елементи дуальної форми навчання з професій “Верстатник широкого профілю”, “Оператор верстатів з програмним керуванням”. Одночасно проводиться робота щодо впровадження дуальної форми з професії “Слюсар з ремонту автомобілів” на базі Регіонального центру професійної освіти ім. О.С.Єгорова та професій “Продавець продовольчих товарів”, “Контролер-касир” на базі державного навчального закладу “Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг” у рамках регіонального експерименту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *