Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути одну з найпопулярніших професій

Жоден сучасний торговий центр і поважаючий себе магазин не обходиться без цілого контингенту висококваліфікованих і привітних продавців-консультантів. Вони допоможуть клієнтові вибрати потрібний товар та проконсультують його з усіх питань. Саме тому, на сьогодні професія продавця продовольчих товарів є актуальною і затребуваною.

Сучасний робітник торгівлі повинен бути висококваліфікованим спеціалістом із товарознавства, адже він є посередником між виробником товару і покупцем. Від рівня обслуговування залежить настрій споживачів та задоволення їх потреб, тому питання професійної підготовки продавців набувають особливої актуальності.

З 27 червня 2018 року у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Продавець продовольчих товарів». Протягом чотирьох місяців слухачі курсів вивчатимуть:

товарознавство продовольчих товарів;
техніку торгівельних розрахунків;
психологію і етику ділових відносин;
основи бухгалтерського обліку.

Відповідно до програми навчання, для слухачів курсів відведено час й на вивчення загально-технічних дисциплін: інформаційні технології, основи галузевої економіки і підприємства та основи правових знань.

Свої теоретичні знання слухачі матимуть можливість закріпити під час професійно-практичної підготовки, яку майбутні продавці проходять у магазинах області на майбутніх робочих місцях.

Нагадаємо, наразі роботодавці Кіровоградщини пропонують шукачам роботи 38 вакансій продавців продовольчих товарів.

Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *