Муніципальний патруль на сторожі правил благоустрою у Кропивницькому

Муніципальний патруль Кропивницького продовжує наводити лад на вулицях обласного центру. У понеділок, 18 червня, рейдова група патруля у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції та міської дружини провела відстеження територій щодо здійснення незаконної вуличної торгівлі.

Члени патруля припинили несанкціоновану торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами вздовж вулиці Преображенської біля ринку «Центральний» підприємства «Кооперативний ринок» Кропивницької та пояснили продавцям на асфальті вимоги чинного законодавства щодо захисту прав споживачів та організації роздрібної торгівлі.

Порушникам запропоновано перейти здійснювати торгівлю на територію ринків міста. Одночасно, патруль здійснював просвітницьку місію: розповсюдив серед мешканців міста флаєри «Обережно! Стихійна торгівля!». Фізичним особам, які здійснювали торгівлю у невстановленому місті, було вручено 10 листівок з інформацією про адміністративну відповідальність.

Цього дня Муніципальний патруль обстежив також 16 відкритих літніх майданчиків щодо дотримання закладами умов. Передбачених погодженими проектами.

Суб`єкти господарювання літніх майданчиків запрошені до міської ради Кропивницького для співбесіди з питань дотримання Правил благоустрою міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *